Anunţuri

Oportunități de angajare

Oportunități de angajare 

Segula Technologies Romania este o societate de inginerie de origine franceza, cu activitati in domeniul automobile, aeronautica, instalatii navale si echipamente de proces.

Se cauta absolventi / masteranzi ai facultatilor cu profil tehnic - inginerie electrica / electronica -  pentru a lucra pe proiecte din domeniul automobile pe partea de DOCUMENTATIE TEHNICA RETELE ELECTRICE.

Citeşte mai departe

Oportunități de angajare în UK

Oportunități de angajare in UK 

Sunteți invitați să parcurgeți această selecție de oportunități de angajare în Marea Britanie.

Citeşte mai departe

Internship ArcelorMittal

Internship ArcelorMittal 

Studentii FACIEE sunt invitati joi, 20 martie, orele 14 in sala D12 pentru prezentarea de oferte Internship Arcelor Mittal. Tema va fi Mentenanta.
 

Citeşte mai departe

Pentru studentii din anii terminai CTI si TIA

Anunt pentru studentii din anii terminai specializările CTI și Master TIA

Studenții din anii terminali, specializările CTI și Master TIA (inclusiv din anul complementar), sunt rugați să ia legatura cu cadrul didactic indrumator, pentru a semna formularul de alegere a temei pentru proiectul final.

Citeşte mai departe

Studiu EntryPark - etapa 3

Cooperare cu Institutul Entrypark din Suedia

Aveți posibilitatea de a aplica acum pentru unul de cele 60 de locuri de muncă pentru MBA (Master).

Citeşte mai departe

Oportunitate studenti din ani terminali și master

Oportunitate studenti din ani terminali și master

Endava Iaşi derulează şi anul acesta programul de Graduates care va debuta la finalul lunii martie, iar pentru a vă înscrie e necesar să trimiteți un CV şi o scrisoare de intentie la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau sa completezi formularul de la adresa http://careers.endava.com/en-US/Career-Opportunities/Internship-and-Graduate-Programmes/How-to-Apply/Graduate-Programme.aspx până pe 6 martie 2014.

Citeşte mai departe

Burse de ajutor social

Burse de ajutor social pentru semestrul II, anul universitar 2013-2014

Citeşte mai departe

Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi
Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică
Str. Ştiinţei nr. 2, Galaţi - 800210
Tel/Fax: 0236 460 182
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Evenimente, noutăţi

Admitere 2014

Admitere 2014

Prezentare Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică:

Citeşte mai departe

SIITME 2013

2013 Simpozion științific internațional – SIITME-2013

Departamentul de Electronică și Telecomunicații, din cadrul Facultații de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică a Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi, împreună cu Centrul de Electronică Tehnologică și Tehnici de Interconectare (CETTI) din cadrul Universității POLITEHNICA București (UPB), organizează, în perioada 24–27 octombrie 2013, ediția 19 a Simpozionului Internațional de Proiectare și Tehnologie în Packaging-ul Electronic (SIITME-2013).

Citeşte mai departe

ISEEE 2013

2013 4th International Symposium on Electrical and Electronics Engineering (ISEEE)

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică a Universităţii „Dunărea de Jos" din Galaţi, în colaborare cu Ministerul Educaţiei Naţionale din România, organizează în perioada 11 - 13 octombrie 2013, Simpozionul Internaţional de Inginerie Electrică şi Electronică - ISEEE 2013.

Citeşte mai departe


Workshop iLab 2

Workshop iLab 2

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică, prin Departamentul de Calculatoare și Tehnologia Informației, organizează în perioada 24-27 septembrie 2013 un workshop pe tema utilizării metodelor moderne pentru stimularea creativității și gândirii inovative în procesul didactic din învățământul tehnic și vocațional.

Citeşte mai departe

Admitere 2013

Admitere 2013

 

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică organizează concurs de admitere pentru ciclurile de studii universitare licenţă, master şi doctorat.